Halskæder i sølv og guld

For et par måneder siden lancerede vi vores Cuff halskæder. Vi følte, at det var en helt naturlig proces for Cuff at lancere halskæderne. Både på grund af efterspørgslen på flere smykker fra vores kunder, men også fordi det personligt har været et ønske fra start af.

Læs Mere


CUFF COPENHAGEN: NU SKAL DEN HAVE GAS

Lad os starte med at introducere os selv. Vi hedder Gustav og Jonas, og sammen har vi stiftet smykkebrandet, Cuff. Vi har ansat en af branchens bedste sølvsmede, der har et værksted i København, hvor han håndlaver alle vores smykker.

Læs Mere


CUFF – ET ÅR EFTER ER SUCCESEN NÅET DUOEN TIL HALSEN

For et år siden – sådan cirka – kom jeg i kontakt med to passionsfulde ungersvende, som havde kastet sig ud i tilværelsen som iværksættere. Omdrejningspunktet var – og er stadig – armbånd. Eller cuffs om man vil. Men hvordan er det gået siden? Er der kommet mere til? Og er der også nogle ting, som Cuff-gutterne ikke kan løfte sløret helt for endnu? Det kan du tro.

Læs Mere


JOAKIM INGVERSEN IKLÆDT SMYKKER FRA CUFF

Da børnenes MGP rullede over TV-skærmene med Joakim Ingversen som vært, var han iført tøj og smykker skabt af to entreprenante KEA-studerende. Også fruen Sofie Linde er glad for de studerendes design.

Læs Mere


SMYKKEDRENGENE FRA CUFF

Og deres eventyrlige rejse tager for alvor fat nu, hvor de har udvidet deres produkter til smykker.
Og det nyeste nye er, at du kan bestille armbåndende med personlig indgravering.

Læs Mere


DU KAN HAVE DINE SMYKKER FRA CUFF I EN EVIGHED

Mange spørger os, om armbåndene kan tåle vand. Svaret er ja. Og det kan tåle en helt masse andre ting, da sølv er et ædelmetal og af bedste håndlavede kvalitet.

Læs Mere


CUFF – TO DANSKE GUTTER GÅR TIL STÅLET MED ARMBÅND AF SØLV

Mød Jonas og Gustav. De to unge gutter er gået efter sølvet. I første omgang. Det handler om at få en god idé, og at gøre idéen til virkelighed. Og det er netop hvad Cuff – som gutternes virksomhed hedder – er blevet. Vi skal omkring fornuftige priser, langtidsholdbare materialer samt tankerne bag hele molevitten.

Læs Mere


GUIDEN TIL HERRE ARMBÅND OG SMYKKER

Hos Cuff udbyder vi herre armbånd i høj kvalitet til overkommelige priser. Vi vil løbende udgive artikler, som kan hjælpe dig, når du er på udkig efter smykker. Hvad enten du er på udkig efter et nyt ur, et herre armbånd, ringe eller noget helt fjerde, så håber vi, at du vil blive inspireret til din næste tilføjelse i din stil.

Læs Mere


DERFOR ER SØLV DET PERFEKTE MATERIALE TIL SMYKKER

De fleste smykker er metallisk, hvor guld og sølv er de mest sædvanlige materialer. I dette indlæg vil vi præsentere dig for sølv. Sølv er en type metal, der sikrer dig et tidsløst look. Det går til stort set alt, da det er ganske neutralt.

Læs Mere


armbånd

UNISEX ARMBÅND DER HENVENDER SIG TIL BEGGE KØN

Cuff er et armbånd og et brand for begge køn. Selv om vi i et af vores forhenværende indlæg havde fokus på Cuff som et herre armbånd, vil vi her understrege, at det naturligvis også passer perfekt til kvinder. Cuff henvender sig til unisex, og i dette indlæg vil vi gå i dybden med, hvorfor det kan rette sig mod begge køn.

Læs Mere