Cuff Copenhagen under Covid19

De sidste par måneder har været vilde

Cuff Copenhagen vækster. Det lyder som en kliché, men der er virkelig sket meget de sidste par måneder. Vi har ikke kun udvidet sortimentet med vores nyeste kollektion, som vi har designet i samarbejde med Kristian Brandt. Vi har også fået nyt kontor i forbindelse med et iværksætterlegat, som vi har vundet. Vi har fået plads i et kontorfællesskab hos Stwentyfive, hvilket er en stor ting, at vi nu stolt kan sige, at vi har vores eget sted, som fungerer som en Cuff Copenhagens base. Med i legatet følger en plads på deres lager, hvor vi kan opbevare alle vores ting samt hjælp fra deres marketingbureau, hvilket er et kæmpe skulderklap for os.

Derudover har vi arbejdet hårdt på at få vores nye hjemmeside op at køre, som vi er meget glade for modtagelsen af. Hjemmesiden var en ting, vi havde talt om i lang tid at gøre noget mere ved, hvorfor det har været et stort skridt i den rigtige retning.

Ny kollektion

Vi har udvidet vores produktsortiment med en kollektion, som vi har designet i samarbejde med den danske modeinfluencer, Kristian Brandt. Det er en helt speciel armbåndskollektion med en unik overflade, som vi ikke har set på markedet før. Det er en overflade, som er halvt pisket og halvt poleret. Den piskede overflade er ridset på en måde, der ligner krøllet sølvpapir.

Vi synes, det er det fedeste armbånd, vi har lavet til dato, og den er blevet taget rigtig godt imod blandt vores kunder. Denne kollektion er kun starten på det, vi har på tegnebrættet. Der vil i fremtiden komme flere helt unikke samarbejder med personer fra modebranchen.

Hvordan har det været under Corona?

Det var svært at undgå at blive ramt. Dog har denne periode givet tid og plads til at gøre en helt masse ting, som vi ikke havde tid til førhen. Vi har ikke bare lagt os ned. Tværtimod har vi fortsat vores arbejde på vores nye hjemmeside og visuelle identitet, som vi for nyligt stolt lancerede.

Til slut kan vi fortælle, at vi har været så heldige at blive kontaktet af Løvens Hule, som har opfordret os til at søge om deltagelse i den kommende sæson. Og det har vi gjort. De var specielt begejstrede for vores evne til at eksekvere med begrænsede midler, antallet af kendte personer, der går med vores smykker samt vores fokus på bæredygtighed. Alene det, at vi producerer lokalt i København, var et kæmpe plus i deres bog, men de lagde også meget vægt på vores samarbejde med Den Danske Naturfond. Det er endnu en ting, vi er meget stolte over. Nu er det spændende og se, om vi kommer med i programmet, når programmet vises i starten af 2021.


Example blog post
Example blog post
Example blog post