De perfekte signetringe. Til dig som går op i, at skille dig ud med god, underspillet stil.

Alle vores smykker er håndlavet i København. Det gælder selvfølgelig også vores helt nye signetringe.

Vores koncept er, ligesom vores sølv og forgyldte armbånd og halskæder helt enkelt og overskueligt. Signetringene kommer med 3 forskellige overflader. Én pisket, poleret og hammerslået og følger dermed vores andre kollektioner.

Når vi siger, at vi har lavet den perfekte signetring mener vi det. Vores signet (og alle vores andre produkter) er nemlig alle sammen håndlavede i København af vores helt egen guldsmed. Udviklingsprocessen i signetringen har taget tid, og alle mål er minutiøst udvalgt og afprøvet. 

Designet

Det har været en udfordrende proces at designe, udvikle og producerer vores signet ringe. Vi har virkelig prøvet at designe dem anderledes i forhold til hvad man ellers ser på markedet. Vores signetringe er helt unikke, med dets skarpe linjer, polerede kanter og en perfekt pasform.

Hos Cuff Copenhagen arbejder ud fra en simpel tankegang. Det gælder lige fra vores design til vores størrelser. Vores signetringe kommer i to størrelse, hvor du med sikkerhed kan passe én af dem.

Alle vores sølvsmykker er unikke og vi er stolte over, at kunne håndlave vores signetringe her i København. Signetringe stammer helt tilbage fra bronzealderen hvor signetringene blev brugt til forsegling af breve, dokumenter og lignende. I dag er det ikke noget man bruger i det daglige liv. Nu er signetringen blot en måde at udtrykke sig selv og sin stil på.

På vores ‘Signetring Poleret’ er det muligt at få indgraveret lige præcis det som du ønsker. Her kunne det være en mulighed for dig - hvis du altså har det - at indgravere dit våbenskjold, initialer eller dit eget design. Hos os er det nemlig kun fantasien som sætter grænser for hvad du vil have indgraver i din håndlavede sølv signetring fra Cuff Copenhagen.

Hvis du vil høre mere om hvad dine muligheder når det kommer til vores signetringe eller resten af vores sølv eller- guldarmbånd er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Example blog post
Example blog post
Example blog post