Sølv det perfekte materiale til smykker

De fleste smykker er metallisk, hvor guld og sølv er de mest sædvanlige materialer. I dette indlæg vil vi præsentere dig for sølv. Sølv er en type metal, der sikrer dig et tidsløst look. Det går til stort set alt, da det er ganske neutralt.

Hvilke typer sølv findes der?

Der findes mange forskellige typer sølv, herunder finsølv, sterlingsølv og argentium sølv, som er de mest kendte. Det er muligt at få sølv med 99,9% sølv, men disse sælges typisk i sølvbarre, som man egentlig er stoppet med at købe (man investerer ofte hellere i det). Derfor er den form ikke af stor relevans. Finsølv er nævneværdigt, da der laves smykker med dette og er utroligt tæt på at være ren sølv. Blot få promiller indeholder andet end sølv, men det gør også, at prisen på denne ofte er meget høj.

Sterlingsølv er den mest almindelige form for sølv, når det kommer til smykker. Det indeholder 92,5% sølv, og det resterende indhold er ofte kobber. Dette styrker faktisk materialet i forhold til finsølv, der i virkeligheden er meget blødt. Derfor kan det ret let påvirkes og skades, hvorfor sterlingsølv i mange sammenhænge foretrækkes. Sterlingsølv fastholder selvfølgelig de fremragende egenskaber ved sølv, men det holder bare bedre og længere end så mange andre typer sølv.

Hvis du har svært ved at identificere, hvilken type sølv det er, kan du ofte finde det på selve genstanden. Hos Cuff har vi indgraveret “925”, så man aldrig kommer i tvivl om, at vi har med sterlingsølv at gøre.

Hvilke fordele findes der i sølv?

Der er, som beskrevet oven for, både fordele og ulemper ved hver sin type sølv. Vi producerer vores armbånd i sterlingsølv for at levere et produkt af meget høj kvalitet, hvor vi stadig kan udbyde det til en lavere pris, så det bliver overkommeligt for jer. Ydermere er sølv bare et klassisk pragteksemplar, der pryder din stil og dit look uanset hvad.

Videnskabeligt viser det sig ovenikøbet, at sølv skulle styrke dit helbred, i og med at det indeholder positivt ladede ioner, som din krop reagerer positivt på. Det kan influere dit blodomløb og balancen i din kropstemperatur, som begge styrker dit velvære som helhed. Det er bevist i rapporter fra University of Southampton, og herinde synes vi, det er fedt, at det for nogen kan bidrage til helbredet. Men vi vælger dog at lægge vores fokus i, at sølv kan tilføre noget helt særligt til dit outfit og dit look.

Hos Cuff er vores varemærke sølv armbånd, og de går både til mænd og kvinder. De kan nemt reguleres efter størrelse.

Tjek vores sortiment her, og kontakt os endelig hvis der skulle forekomme spørgsmål – enten til vores holdning om sølv eller til produkterne. Vi glæder os til at høre fra dig.


Example blog post
Example blog post
Example blog post