Din guide til accessories til mænd

Din guide til accessories til mænd

Accessoires er en essentiel del af enhver mands garderobe, men på trods af det, så har mange af os ikke helt opdaget det endnu. Det at tilføje et simpelt og elegant smykke til dit outfit kan tage dit hverdags-outfit, eller fest-outfit, til et helt nyt niveau. Uanset om det er et diskret armbånd i sølv eller en elegant halskæde i guld, så bidrager det med en detalje, som udstråler stil og personlighed. Hvis du er usikker på om du kan gå med smykker, så har vi lavet denne guide, som forhåbentligt kan hjælpe dig.

Vi lever i 2023 og derfor ved langt de fleste heldigvis også godt, at mænd sagtens kan gå med smykker. Havde man spurgt om mænd kan gå med smykker for 50 år siden, så havde svaret nok været en lille smule anderledes. Heldigvis lever vi ikke i 1972, og i dag er det meget normalt for mænd at gå med smykker.

Er du dog i tvivl om hvordan du skal gå med dine smykker? Så kommer vi her med nogle gode råd og tips.

Guide: Armbånd

Armbånd er den perfekte måde, at tilføje lidt nuancer og en stilfuld detalje til dit outfit. Der findes flere forskellige typer armbånd, som alle kan være oplagte til mænd. Et generelt råd er dog, at det er en god ide, at holde dig fra armbånd, som bliver for “flashy”. Det er ikke nødvendigt med ædelsten eller for mange forskellige farver, da det hurtigt kan komme til at blive for meget.

Til langt de fleste mænd er et simpelt armbånd i guld eller sølv det helt perfekte valg. Uanset om det er til arbejdsskjorten, festtøjet eller din hverdags pull-over, så giver det lige præcis den ekstra detalje, som får dig til at skille dig ud.

Blair Bracelet Slim
999 DKK
Hobbes Bracelet Slim
999 DKK
Hobbes Bracelet Slim Gold
1.299 DKK
Blair Bracelet
1.499 DKK
Hobbes Bracelet Gold
1.949 DKK

Guide: Halskæder

Halskæder er ofte det smykke, som mænd føler er sværest at gå med. Det skyldes højst sandsynligt, at de er meget tydelige, og ikke helt lige så diskrete som f.eks. en ring eller et armbånd er. Det ændrer dog ikke på, at man med en halskæde virkelig kan tilføje en fin detalje, som griber opmærksomheden i rummet, uden at det bliver “flashy”.

Når det gælder halskæder, så er ædelmetaller ofte det oplagte materiale. Sterling sølv er et meget populært valg, men guld kan også bidrage med noget helt unikt.

Når du skal gå med halskæde, så er det en god ide, at tænke over længden på kæden, samt hvilken type vedhæng du er på udkig efter. Vi har både poleret og hammerslået vedhæng, som hver giver en smule forskellige udtryk, men begge er elegante og stilfulde.

Udsolgt
Curb Necklace Slim
1.149 DKK
Skylar Necklace
849 DKK
Udsolgt
Lennon Necklace S Gold
2.349 DKK
Skylar Necklace Gold
1.149 DKK
Parker Necklace
849 DKK

Guide: Ringe

Sidst men ikke mindst er der ringe, som også bidrager med noget helt unikt. Der findes mange forskellige typer ringe og når det gælder ringe, så er der også meget frihed i forhold til hvilken type du vælger. Vi har valgt at fokusere på signetringe i guld og sølv på vores webshop, som også er blevet ekstremt populære over de senere år.

I forhold til hvilken finger du skal have ringen på, så er lillefingeren det typiske valg for fyre der går med en enkelt ring. En ring på lillefingeren er både praktisk, da den ikke kommer i vejen for noget, og så har det ikke nogen underliggende betydning. Du har ringen på fordi du har lyst og ikke på grund af nogen tradition. I helt gamle dage, da signetringen var en vigtig ring, som viste at man kommer fra en rig familie, ville man have den på pegefingeren. Er det nyt for dig at gå med ringe er det dog en god ide, at starte ud med lillefingeren.

Hobbes Ring
699 DKK
Avery Ring
449 DKK
Curb Ring
449 DKK
Billie Signet Ring
669 DKK
Ovie Signet Ring
519 DKK

Armbånd

SHOP NU

Halskæder

Shop nu

Ringe

Shop nu