Er et smykke fra Cuff Copenhagen den bedste julegave?

Det korte svar er ja. Men for at overbevise dig endnu mere, kommer her 3 grunde til hvorfor vi mener, at vores smykker er den perfekte julegave.

1. Når du køber et af vores smykker som er håndlavet i København kan du være sikker på, at have det resten af dit liv hvis du passer godt på det. Vi bruger kun ædle metaller såsom sterling 925 og forgyldninger med 24 karat. Derfor holder vores smykker bare i rigtig langtid. 

2. Det er altid en stor ting at give eller modtage et smykke i gave. Et smykke betyder mange ting og det er noget man kan sætte pris på hver eneste dag. Derfor synes vi, at det er en perfekt julegave til ham eller hende. Samtidigt er det en meget personlig gave at give til den du holder af. Hvis du vil gøre dit smykke fra Cuff Copenhagen endnu mere speciel kan du tilføje indgravering i dit smykke. Du kan faktisk indgravere op til 25 tegn i vores smykker og fra tidligere kunder er det noget som modtageren af gaven virkelig sætter pris på. Ligegyldigt om det er til en mand eller en kvinder. En personlig indgravering i et smykke er altid helt specielt. 

3. Når du køber en gave hos Cuff Copenhagen kan du altid være sikker på at den er pakket ind, modtager den til tiden og vi forlænger byttefristen så den gælder fra dagen du giver den på.

Laver vi specialfremstillede smykker?

Vi kan lave alt. Og hvis du er i tvivl om hvilke sølv eller guld-smykke du skal give til ham eller hende kan du altid skrive til os her på chatten, ringe til os på 5189 2100 eller skrive en mail til info@cuffcph.dk, så hjælper vi dig med at finde den perfekte julegave.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om hvorfor vores kvalitet er så god kan du klikke her. Så kan du nemlig læse om hvordan vi håndlaver alle vores smykker i København med vores helt egen guldsmed som er uddannet hos Georg Jensen.


Example blog post
Example blog post
Example blog post