Halskæder i sølv og guld

Hvorfor halskæder?

For et par måneder siden lancerede vi vores Cuff halskæder. Vi følte, at det var en helt naturlig proces for Cuff at lancere halskæderne. Både på grund af efterspørgslen på flere smykker fra vores kunder, men også fordi det personligt har været et ønske fra start af at kunne tilbyde flere forskellige typer men stadigvæk simple smykker. 

Vores stærkeste kort er, at hele vores design og produktion foregår i København. Derfor skal alle vores smykker nu og i fremtiden også produceres i København. Samtidigt er det vigtigste for os kvaliteten. Derfor håndlaver vi alle vores smykker i København. Dette gælder selvfølgelig også vores nye sølv- og forgyldte halskæder.

Design, proces og produktion

Alle halskæder kan, ligesom vores armbånd, bæres af både mænd og kvinder. Vi er meget opsatte på, at vores koncept skal være simpelt, hvorfor vores design med en poleret og hammerslået overflade går igen på halskæderne. Selvfølgelig skal alle kunne passe vores halskæder, og derfor fåes de i to længder, så de passer helt perfekt. Hvis du kunne tænke dig at se, hvordan halskæden ser ud på vores modeller, kan du klikke her, og hvis du vil se dem på flere forskellige personer, kan du kigge på vores Instagram her.

Der kommer til at ske rigtig mange ting de næste par måneder, hvor fokus kommer til at være på december måned. Vi skal forberede os bedst muligt, så vi kan sørge for, at der ligger en pakke fra Cuff under hvert juletræ landet over. Vi kan lige forestille os de smil, det vil medføre, hvis en person pakkede et flot armbånd eller halskæde ud. Julen er jo hjerternes fest, så det handler om at give til dem, du holder af.

Vi har rigtig mange unikke designs i vores pipeline, som vi glæder os meget til at lancere i den nærmeste fremtid, men på nuværende tidspunkt holder vi os til de to helt simple overflader – nemlig den polerede og hammerslåede.

Hvis ikke du har set vores nye massive 14 karats guldarmbånd, kan du se dem lige her. De er i en lidt anden prisklasse, men de holder selvfølgelig også guldfarven i mange mange år.

Shop halskæder

Example blog post
Example blog post
Example blog post