Hvordan kan du bruge en signetring i din stil?

Det er ret simpelt. Du tager den faktisk bare på den finger, som du bedst kan lide at have den på. 

Spøg til side; vi ved godt, at det kan være en stor udfordring, som mand, at tage sin første signetring på. Det kan føles som om, at alle kigger på dig fordi du har en ring på. Men det er faktisk blevet helt normalt for mænd at gå med ringe. Især signetringe som virkelig har udviklet sig til at være et must inden for herresmykker. 

Vores signetring kan fuldende dit look, og da signetringen ikke føles unaturlig stor og klumset passer den ind til det meste af garderoben. Du kan altså bruge den både til dit hverdagsoutfit eller til mere festlige begivenheder. Du kan altid style din signetring med nogle af vores andre håndlavede sølv og-guld smykker. Eksempelvis kan du bruge en af vores halskæder til at matche ringen og på den måde skabe en god harmoni i dine accessories. Vi mener sagtens at man kan matche både armbånd, halskæder og signetringe. Og du kan også sagtens matche guld og sølv på samme tid. 

Når du først har fået din signetring behøves du faktisk aldrig tage den af igen. Vores signetringe kan nemlig sagtens tåle at komme en tur i vandet, så du slipper altså for, at vriden den af din finger hver eneste gang du skal vaske dine hænd, gå i bad eller er på stranden. Det synes vi selv er rigtig dejligt ikke, at skulle tænke over. Det harmonerer også godt med vores brand - det skal nemlig være ligetil for alle, at gå med smykker. Derfor har vi også et koncept som hedder two sizes fit all, der gør det muligt for alle og enhver at passe mindst en af vores størrelse. Det kan du læse meget mere om her.


Example blog post
Example blog post
Example blog post