Levering inden for 4 timer

Levering med cykelbud

Hos Cuff Copenhagen gør vi de fleste ting anderledes end, hvad du ellers ser på markedet. Alt lige fra vores design til priser til den måde vi leverer på. Selvfølgelig har vi vores standard levering, hvor du modtager dit smykke inden for 2-4 dage. Vi tænkte, at der måtte være en måde, hvor vi kan levere hurtigere end det. Vi kender nemlig selv det, når man ikke kan vente på sin pakke, eller at man på dagen har glemt at købe en gave. Derfor har vi valgt at gøre det muligt at få leveret din pakke inden for 4 timer med cykelbud. Det er ikke kun hurtigt – det er også bæredygtigt og emissionsfrit, da vi leverer med vores cykelbud i hele Storkøbenhavn.

Når du vælger at benytte dig af vores cykelbude, sender vi dem afsted fra vores kontor med din pakke. Herefter tager cykelbudet den hurtigste rute til din adresse, hvor du vil modtage pakken. Hvis ikke du er hjemme vil cykelbudet kontakte dig eller os og prøve igen, når du er hjemme, smide den i din postkasse eller aflevere den til din nabo, som du ved samme lejlighed lige kan hilse på.

Hvorfor vælge cykelbud?

Hvis du gennemfører en ordre inden kl. 16, vil du modtage din pakke inden for 4 timer. Hvis du bestiller efter kl. 16, modtager du efterfølgende dag. Det har vi i hvert fald ikke set andre smykkebrands tilbyde deres kunder.

Derudover er du med til at støtte op om vores miljø. Vi prøver at hjælpe så godt, vi kan at reducere vores klimaaftryk. Vi gør det i den grad, når vi genanvender al overskydende materiale ved at smelte om og producere nye smykker. Vi passer på vores natur i samarbejde med Den Danske Naturfond. Det betyder, at for hvert solgt smykke donerer vi 1 m2 jord til Den Danske Naturfond, som beskytter og genopretter natur i hele Danmark. Det er vi stolte af at kunne sige.

Vi oplever at flere og flere benytter sig af vores cykelbude. Det er vi virkelig glade for, da vi på den måde i fællesskab kan passe på vores miljø og sammen være mere bæredygtige.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om vores samarbejdspartner, By-Expressen, kan du klikke her.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →