Ny kollektion. Ny overflade.

Vi er gået sammen med modeinfluencer Kristian Brandt om en ny kollektion. Vi har samarbejdet om designet og produceret en helt speciel håndlavet armbåndskollektion, som selvfølgelig er håndlavet i København. Vi har længe ville lave en kollektion og efter stor research og gennemgang af forskellige personer fandt vi ud af, at Kristian matchede rigtig godt med vores visioner om at skabe unikke smykker og ikke mindst et internationalt smykkebrand.

Hvem er Kristian Brandt?

I 2018 blev han kåret til en af Danmarks bedst klædte mænd af Euroman. Når det kommer til mode, er Kristian nok en af de skarpeste profiler i Danmark. Der er aldrig noget, som sidder forkert på ham, og han er altid klar med et god råd til, hvordan du sammensætter den perfekte stil.

Hvorfor Kristian Brandt?

Kristian passer perfekt ind i vores univers, da han ligesom os går ind for enkelthed, høj kvalitet og nytænkning. Vi mente, at han ville tilføje en masse værdi til vores smykker, som ville gavne det færdige resultat. Og så er han bare en rigtig flink mand, som nu er blevet en god ven af huset. Måske der kommer mere i fremtiden…

Hvor er armbåndet produceret henne?

Alle armbånd er håndlavet på Cuffs eget værksted i København. Vi stiler altid efter at levere det bedste resultat og går aldrig på kompromis.

Hvilke materialer er kollektionen lavet af?

Armbåndskollektionen består af fire modeller i Sterlingsølv 925 – to i sølv og to i 24 karat forgyldt sølv. Armbåndene har en halvt poleret og halvt pisket overflade, der er blevet til gennem en helt særlig teknik udviklet af Cuff Copenhagen. Det er en overflade, som ikke er set før, og vi er derfor ekstremt stolte over at præsentere den.

Hvad brænder vi for, og hvorfor er vi anderledes end alle de andre smykkebrands? 

Fokus er 100% på dansk design, og alle vores smykker er håndlavet i København på eget værksted. Selvom Danmark er det dyreste sted i verden at producere smykker, vælger vi at gøre det. Det gør vi udelukkende, fordi vi vil tilbyde den allerhøjeste kvalitet og de flotteste produkter. Med vores nye kollektion rykker vi et skridt nærmere på visionen om at skabe smykker, du kan bruge hele livet.

Vi håber, at I vil tage godt imod denne specielle kollektion.

Hvis du vil vide mere om Kristian Brandt kan du altid hoppe forbi hans Instagram @kristianbrandt eller læse dette indlæg, som han udgav i samarbejde med AN IVY.


Example blog post
Example blog post
Example blog post