Om Cuff Community

Hvad er det, og hvilke fordele har du?

Cuff Community er vores fællesskab, som du enten kan vælge at være en del af ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller købe et af vores smykker. Vi oplever, at mange synes, det er fedt, når de lige pludselig møder en person, der også har et smykke fra Cuff Copenhagen. Du vælger selv, om du vil modtage et månedlig nyhedsbrev fra os. Vi deler ikke ting, som vi tror, der kommer til at kede dig, og vi er store modstandere af spam, så du kan være helt rolig. Vi holder os altid opdaterede i forhold til de nyeste trends indenfor udsmykning og måder at få sine smykker til at fremstå på bedste vis. Vi inspirerer og give god råd til, hvordan du eksempelvis kan bære et smykke fra Cuff Copenhagen. Derudover råber vi højt, når vi kommer med nye smykker og designs, og vi giver også en lille update om, hvad vi går og pønser på, og hvad du kan forvente i den nærmeste fremtid.

Vi byder dig velkommen

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev og dermed Cuff Community modtager du med det samme en rabatkode, som giver dig 10% på dit første køb gennem vores webshop. Du kan bruge rabatkoden på alle vores halskæder og armbånd – også vores nye udgave i 14 karat massiv guld.

Vi er ikke hemmelige agenter

Vi vil rigtig gerne være i øjenhøjde med vores kunder og alle med en interesse i Cuff Copenhagen. Derfor bliver vi også virkelig glade, når du tilmelder dig Cuff Community, så vi kan fortælle dig mere om, hvem Jonas og Gustav er. For os handler det ligeså meget om at give en mulighed for, at du kan lære os lidt bedre at kende. Vores holdning er nemlig den, at vi personligt synes, det er vigtigt, at man ved, hvem der gemmer sig bag virksomheden.

I øjeblikket kan du finde os på diverse messer rundt omkring i landet, og hvis ikke du har været forbi vores stand på eksempelvis Finders Keepers, kan du ved at tilmelde dig Cuff Community modtage, så du kan følge med i, hvornår vi næste gang er ude og vise os frem.

Hvis du vil lære os bedre at kende, kan du læse denne artikel på Dontt, hvor vi fortæller om vores ambitioner med Cuff Copenhagen. Du kan selvfølgelig også følge med på Facebook og Instagram.


Example blog post
Example blog post
Example blog post