Opgrader dit look med et sølv- eller guldsmykke

Smykker er ofte associeret med kvinder og deres skinnende kollektioner af øreringe, armbånd og halskæder.. og listen fortsætter. Det er dog ikke kun kvinder, som kan gå med smykker. Der findes en bred vifte af stilrene smykker til mænd, som for alvor kan øge din personlige stil - så længe du vælger de rigtige smykker og bærer dem rigtigt.

Mens langt de fleste kvinder nemt kan tage store ringe med flere skinnende diamanter og kombinere dem med både overdådige armbånd og halskæder, så er retningslinjerne generelt set lidt anderledes for mænd. Naturligvis kan man som mand også gøre det - det hele kommer an på ens personlige smag. Generelt set, så er det dog ikke de helt overdådige og skinnende diamant smykker som mænd er på udkig efter.

Elegante, simple og stilrene smykker passer perfekt til den mandlige stil, uanset om det så er til når du er på arbejde, sammen med vennerne eller i byen. Vores udvalg af armbånd, halskæder og ringe består af stilrene designs, hvor du kan vælge mellem guld- og sølvsmykker alt efter hvad du synes giver mest mening for netop dig.

Komplementer dit outfit med et sølv eller guld armbånd

Når det gælder armbånd, så er mændenes ofte en smule anderledes end kvindernes. Her bør du gå efter armbånd, som blot giver en flot detalje til dit outfit, men ikke tager alt opmærksomheden. Her kan et minimalistisk armbånd i guld eller sølv være den oplagte mulighed, som uanset om du har en t-shirt på eller jakkesæt, bidrager med flotte detaljer og lige fungerer som prikken over i’et.

Til langt de fleste mænd er et simpelt armbånd i guld eller sølv det helt perfekte valg. Uanset om det er til arbejdsskjorten, festtøjet eller din hverdags pull-over, så giver det lige præcis den ekstra detalje, som får dig til at skille dig ud.

Blair Bracelet Slim
899 DKK
Hobbes Bracelet Slim
899 DKK
Hobbes Bracelet Gold
1.949 DKK
Hobbes Bracelet Slim Gold
1.199 DKK
Blair Bracelet
1.499 DKK

Giv dit overordnede udtryk personlighed med en signetring

Signetringen har en meget lang historie. I de helt gamle dage ville signetringen bære familiens våbenskjold og antyde familiens velstand, samt hvilken familie man tilhører. Derudover ville familiens overhoved også bruge den som segl. I dag er det kun de færreste der overhovedet ved hvordan deres families våbenskjold ser ud og signetringe bruges af den grund heller ikke på sammen måde, som de blev i gamle dage.

Signetringe er dog blevet meget populære over de seneste år og det er egentligt heller ikke svært at forstå hvorfor. Signetringe i guld eller sølv har et helt fantastisk udtryk over sig og er en stilet modeerklæring, som enhver mand kan gå med. Med en signetring kan du på elegant vis, vise klassisk og upåklagelig stil.

Billie Signet Ring
669 DKK
Ovie Signet Ring
519 DKK
Ellery Signet Ring
519 DKK
Drew Signet Ring
669 DKK
Ovie Signet Ring Gold
749 DKK

Tag din stil til næste niveau med en halskæde

Med en halskæde kan du hurtigt få en helt simpel t-shirt eller pullover til at se ubesværet stilet ud. Til manden er det typisk det bedst valg, at vælge en simpel halskæde med en guld eller sølv kæde, og et tidsløst design, som kan passe perfekt sammen med alt fra en t-shirt til det tøj du har på, når du arbejder. Her kan du for inspiration tage et kig på vores minimalistiske halskæder, som på moderne vis kombinerer en flot kæde i guld eller sølv med et flot rundt vedhæng.

Udsolgt
Curb Necklace Slim
1.049 DKK
Skylar Necklace
749 DKK
Udsolgt
Lennon Necklace S Gold
2.019 DKK
Skylar Necklace Gold
1.049 DKK
Parker Necklace
749 DKK

Armbånd

SHOP NU

Halskæder

Shop nu

Ringe

Shop nu