Kurv
×
Signetringe til mænd og kvinder - håndlavet i København.

Signetringe til mænd og kvinder - håndlavet i København.

Ja - det er mere end okay at gå med ring selvom du ikke er gift eller forlovet. Især når det kommer til signetringe. Og endnu mere hvis det er vores håndlavede signetringe som der er tale om. Alle vores signetringe er håndlavede i København og det helt specielt. Det er specielt fordi det er vi nogle af de eneste som gør. Vi holder fast i den gamle, danske tradition om et godt håndværk. Derfor er vores sølv, signetringe til mænd i den kvalitet lidt udover det sædvanlige.

Vi har overskueligt koncept og derfor kan du vælge imellem 3 forskellige overflade på vores signetringe. Èn poleret, én pisket og én hammerslået overflade. Ringene til mænd kommer ligeledes i kun to størrelse hvor du med sikkerhed kan passe en af dem. Hvis du ønsker ringen i en helt specifik størrelse kan du også vælge dette. Hos Cuff Copenhagen vil vi nemlig gøre alt for, at gøre vores kunder tilfredse.

Vi startede Cuff Copenhagen fordi vi selv stod og manglede sølvsmykker til mænd af højeste kvalitet som ikke kostede kassen. Derfor har vi også lavet vores signetringe. Vi ønsker nemlig, at alle skal have lov til, at opleve den bedste kvalitet uden at det skal ruinere dig fuldstændigt.. Dette gælder alle vores smykker - også vores helt nye signetringe som vi håber at I vil tage et kig på. 

Som skrevet tidligere, skader det ikke hvis der kommer vand på vores signetringe. Hvis du vil læse mere om hvordan du ellers behandler dine smykker fra Cuff Copenhagen kan du læse mere her.

DA