Signetringe til mænd og kvinder - håndlavet i København.

Ja - det er mere end okay at gå med ring selvom du ikke er gift eller forlovet. Især når det kommer til signetringe. Vi mener at have skabt den perfekte signetring, der er håndlavet på vores værksted i København. Det er specielt, fordi det er vi nogle af de eneste, som gør dette. Vi holder fast i den gamle danske tradition om et godt håndværk og bruger kun de bedste materialer som Sterlingsølv 925. Derfor er Cuff Copenhagens signetringe til mænd i den kvalitet lidt udover det sædvanlige.

Vi har et overskueligt koncept, og derfor kan du vælge mellem tre forskellige overflader på vores signetringe. En poleret, en pisket og en hammerslået overflade. Ringene til mænd kommer ligeledes kun i to størrelser, hvor du med sikkerhed kan passe en af dem. Hvis du ønsker ringen i en helt specifik størrelse, kan du også vælge dette. Hos Cuff Copenhagen vil vi nemlig gøre alt for at gøre vores kunder tilfredse.

Vi startede Cuff Copenhagen, fordi vi selv stod og manglede sølvsmykker til mænd af højeste kvalitet, som ikke kostede kassen. Derfor har vi også lavet vores signetringe. Vi ønsker nemlig, at alle skal have lov til at opleve den bedste kvalitet uden, at det skal ruinere dig fuldstændigt. Dette gælder alle vores smykker - også vores helt nye signetringe, som vi håber, at du vil tage et nærmere kig på. 

Som skrevet tidligere skader det ikke, hvis der kommer vand på vores signetringe. Hvis du vil læse mere om, hvordan du passer bedst på dine smykker fra Cuff Copenhagen, kan du læse mere her.


Example blog post
Example blog post
Example blog post