Unisex armbånd der henvender sig til begge køn

Cuff er et armbånd og et brand for begge køn. Selv om vi i et af vores forhenværende indlæg havde fokus på Cuff som et herre armbånd, vil vi her understrege, at det naturligvis også passer perfekt til kvinder. Cuff henvender sig til unisex, og i dette indlæg vil vi gå i dybden med, hvorfor det kan rette sig mod begge køn.

De dage, hvor mænd gik i blåt og piger i lyserødt, er væk. Tiderne skifter, og det samme begynder at gøre sig gældende for “herre- og kvinde accessories”. Cuffs armbånd spænder ikke kun over det ene eller det andet køn, eller den ene eller den anden alder. Vi er et brand for alle.

Unisex armbånd bidrager til en alsidig stil

De mere neutrale farver giver mere alsidighed i armbåndet. Det ses stadig, at farver har betydning for menneskers opfattelse af køn og tilhørende stil. Derfor tillader neutrale farver at henvende sig til begge køn. Neutrale- og basale farver er typisk sort, brun, sølv og guld.

Det har vi også arbejdet med i vores armbånd hos Cuff. Vores armbånd er lavet i sølv typen, sterlingsølv, som har nogle helt specielle egenskaber. Sterlingsølv indeholder 92,5% sølv, som kommer til udtryk som en detalje i vores armbånd. Vi har nemlig indgraveret 925 som et ekstravagant touch. Sandheden er, at man med unisex armbånd kan matche dem med ethvert outfit. Derfor behøver man aldrig at bekymre sig om, at man ikke har de rette accessories på til at gennemføre ens outfit.

Et armbånd til alle begivenheder

Vi bestræber os efter at levere armbåndet, der går til de fleste begivenheder. Det skal kunne bruges både i hverdagen og i weekenden, og derfor leverer vi et produkt af minimalistisk design og simplicitet.

Størrelser

Armbåndene kan justeres af en mindre grad, hvor der dog er to overordnede størrelser at følge. Cuff tilbyder S/M (14,5-16 cm) og M/L (16,5-19 cm), hvor der så kan justeres alt efter dine præferencer.

Cuff håber på at kunne bidrage til dit look og din stil med armbåndet til begge køn. Skulle du have spørgsmål til produkterne eller andet, kan du altid kontakte os på info@cuff.dk eller på 28 97 87 78.

Til shop

Example blog post
Example blog post
Example blog post