Cuff Community

Cuff Community er vores fællesskab, som du enten kan vælge at være en del af ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller købe et af vores smykker.

Smykkedrenge vinder iværksætterlegat

Vi var så heldige at vinde et såkaldt e-værksætterlegat, der blev uddelt af det digitale bureau, Stwentyfive. Vi har fået pladser i deres kontorfællesskab, lager og kyndig hjælp fra deres marketingteam.

Læs mere

Interview hos Dontt – part 2

Som en opfølger på vores første interview hos Dontt fortæller vi her blandt andet, hvad vi har arbejdet på den seneste tid. Vi kommer også ind på, hvad fremtiden bringer og meget mere.

Læs mere

Cuff Copenhagen under Corona

Vi er ligesom alle andre blevet sat i en vanskelig situation under Corona-tiden. Læs her hvordan vi har tacklet modgangen, og hvad der er sket de seneste par måneder.

Læs mere

Interview hos Dontt – part 1

Vi har givet et interview hos Dontt, hvor vi fortæller, om hvordan vi startede Cuff hvilke udfordringer, vi er stødt på, samt hvad fremtiden bringer.

Læs mere

Cuff Copenhagen X Kristian Brandt

Vi er gået sammen med modeinfluencer Kristian Brandt om en ny kollektion. Vi har samarbejdet om designet og produceret en helt speciel håndlavet armbåndskollektion.

Læs mere

Om Cuff Community

Cuff Community er vores fællesskab, som du enten kan vælge at være en del af ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller købe et af vores smykker.

Læs mere

Halskæder i sølv og guld

Fås med to overflader – en poleret og en hammerslået overflade i en sølv og en forgyldt version. Det simple design gør det muligt for både mænd og kvinder at bære vores halskæder. Her kan du læse lidt om vores tanker bag designet, om hele processen samt hvilke overvejelser vi har gjort os undervejs.

Læs mere

Interview hos MyPleasure – part 2

Næsten lige da vi startede Cuff op, deltog vi i et interview hos My Pleasure af Nicolai Klingenberg. Et år efter første møde slog vi hovederne sammen igen, og det kom der dette interview ud af. Vi pakker ikke noget ind og fortæller om alle de tanker, vi havde på daværende tidspunkt.

Læs mere

Joakim Ingversen iklædt smykker fra Cuff

DR ønskede flotte sølv- og guldsmykker, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Og også på det punkt passede Cuff ind: ”Netop de kriterier er baggrunden for, at vi startede vores virksomhed.”

Læs mere

Interview hos MyPleasure – part 1

God ven af huset, Nicolai Klingenberg, var så sød at interviewe os lige da vi v havde launchet Cuff tilbage i 2018. Vi synes, det er super sjovt at læse artiklen og tænke tilbage på, hvordan vi startede.

Læs mere

Levering inden for 4 timer

Vi tænkte, at der måtte være en måde, hvor vi kan levere hurtigere end normalt. Derfor har vi valgt at gøre det muligt at få leveret din pakke inden for 4 timer med cykelbud. Det har vi i hvert fald ikke set andre smykkebrands tilbyde deres kunder.

Læs mere

Guiden til herre armbånd og smykker

Hvis du er i tvivl, er det bedst at holde dit valg helt simpelt. Hvis det er første gang, du skal købe smykker eller et herre armbånd, anbefaler vi, at du kigger på et stilrent og minimalistisk design, som ligger i et overkommeligt prisleje.

Læs mere

Unisex armbånd der henvender sig til begge køn

Cuff er et armbånd og et brand for begge køn. Cuff henvender sig til unisex, og i dette indlæg vil vi gå i dybden med, hvorfor det kan rette sig mod begge køn.

Læs mere

Hav dine smykker fra Cuff Copenhagen i en evighed

Mange spørger os, om armbåndene kan tåle vand. Svaret er ja. Og det kan tåle en helt masse andre ting, da sølv er et ædelmetal og af bedste håndlavede kvalitet.

Læs mere

Sølv det perfekte materiale til smykker

De fleste smykker er metallisk, hvor guld og sølv er de mest sædvanlige materialer. I dette indlæg vil vi præsentere dig for sølv. Sølv er en type metal, der sikrer dig et tidsløst look. Det går til stort set alt, da det er ganske neutralt.

Læs mere