Historien om Cuff


Første spadestik blev taget i september 2017, hvor vi, Jonas og Gustav, var på udkig efter et flot sølvarmbånd, men da vi syntes, at prisniveauet var for højt, besluttede vi os for at skabe vores eget. Vi gik derfor i krig i et værksted uden nogen baggrund som sølvsmede eller viden om produktion af smykker. Det startede altså som et projekt på hobbyplan, men vi fik hurtigt opfattelsen af, at potentialet var større. Derfor har vi indgået et samarbejde med en uddannet sølvsmed fra Georg Jensen Sølvsmedie, som nu står for al produktion.

Vi har altid haft en stor passion for accessories og ikke mindst smykker, hvorfor det falder os naturligt at begå os i denne branche. Grundtanken var, at et flot sølvarmbånd burde være et allemandseje. Vi er stadig af den holdning, at simpelt og klassisk design er vejen frem, og vi er store tilhængere af “Less is more”-konceptet. Vi har fra starten af beskæftiget os med sølv, da det er det mest anvendte til fremstilling af smykker.

Vi har en klar mission om at skabe et klassisk, elegant og tidsløst sølvarmbånd til en overkommelig pris. Vi er af den holdning, at håndlavede sølvarmbånd ikke bør koste en formue.

 

De bedste hilsner,

Jonas Munch & Gustav Dalsgaard