Lad os starte med at introducere os selv. Vi hedder Jonas og Gustav, og sammen har vi stiftet smykkebrandet, Cuff. Vi har ansat en af branchens bedste sølvsmede, der håndlaver alle vores smykker i sit værksted i København.

Det startede med, at vi begge ville have et håndlavet sølvarmbånd, som var produceret i Danmark, der ikke kostede det hvide ud af øjnene. Efter lang tids søgen fandt vi ikke noget, der opfyldte vores krav, og vi besluttede os derfor for at lave vores eget. Vi tog nogle ekstra vagter på vores daværende jobs for at spare op til en plade sølv. Når dagen var gået med studie og arbejde, udnyttede vi de sidste timer i døgnet og sneg os ind i et lille værksted på Nørrebro. Her gik vi i krig – uden nogen som helst erfaring som sølvsmede. Vi prøvede os frem og brugte en evighed på at skabe det første Cuff. Det viste sig at være meget sværere end først antaget, og vi ansatte derfor en af branchens bedste sølvsmede, der er uddannet hos Georg Jensen og som tidligere har arbejdet for Shamballa.

I en tid hvor bæredygtighed fylder mere og mere, har vi en klar intention om at bevare produktionen i Danmark. Vi har fra starten fokuseret på at genbruge overskydende materialer og gøre det så miljøvenligt som muligt ved ikke at få alt fragtet på tværs af kontinenter. Vores ambitioner er tårnhøje, og vi er fuldt ud bevidste om, at det kræver hårdt arbejde – og det er lige præcis den opskrift, vi har tænkt os at følge.

 

De bedste hilsner,

Jonas Munch & Gustav Dalsgaard

Cuff Community

Modtag eksklusiv inspiration og en rabatkode på 10% ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.