Få indgraveret i dit smykke fra Cuff Copenhagen

Få indgravering i dit Cuff smykke

Ønsker du en personlig indgravering i dit smykke? Intet problem!

Hos Cuff Copenhagen designer og producerer vi blandt andet armbånd og halskæder, hvor det er muligt at få indgraveret en tekst eller et symbol. Du kan eksempelvis få indgraveret et navn, en dato, et citat eller noget helt fjerde. På alle vores armbånd er der mulighed for at få indgraveret op til 25 tegn på indersiden af armbåndet. På vores halskæder er det muligt at få indgraveret op til 12 tegn på bagsiden af vedhænget. 

Hvorfor indgravere et smykke?

Hvis der er en særlig historie forbundet med dit smykke, kan det være en idé at få lavet en indgravering. På den måde vil indgraveringen få en helt unik betydning for dit smykke. Giver du eksempelvis et Cuff smykke i gave, vil en indgravering være en meget unik og personlig tilføjelse fra dig til den, der modtager gaven.

Livets store begivenheder –  fra årsdage og bryllupper til konfirmation og fødselsdage  – fortjener noget særligt, og med et indgraveret smykke får din begivenhed netop en unik prik over I’et. Fejr eksempelvis gymnasieeleven til sommer med “student 2020” indgraveret på indersiden af et af vores flotte armbånd. 

Hvordan bestiller jeg indgraveringen i mit smykke?

Når du har klikket dig ind på det armbånd eller halskæde, du ønsker at købe trykker du på ‘indgravering’. Det åbner en lille tekst, hvor du har mulighed for at skrive de ord, der skal fremgå i indgraveringen. Du skal blot skrive noget i feltet og klikke “køb nu”, og så tilføjes indgraveringen automatisk. En indgravering koster 375 kroner – uanset hvor mange tegn.

Er leveringstiden den samme?

Det tager lidt længere tid at producere et smykke med indgravering. Typisk tager det os fire til fem dage at indgravere, men vi kan sagtens klare det på én dag mod et lille gebyr, hvis det er en hastesag. Vi har engang produceret et armbånd med indgravering og leveret det fra København til Aalborg på under to dage. Så alt er muligt!

Det er altså ganske nemt at bestille en indgravering. Hvis du har et særligt ønske til din indgravering, fx et symbol, så kontakt os endelig. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne!

Vi har gjort det nemt for dig. Der er to størrelser at vælge imellem, og du kan med sikkerhed passe én af dem.

Til shop