INDGRAVERING

 

Få indgravering i dit Cuff Copenhagen smykke

Ønsker du en personlig indgravering i dit smykke? Intet problem!

Hos Cuff Copenhagen designer og producerer vi blandt andet armbånd og halskæder, hvor det er muligt at få indgraveret en tekst eller et symbol. Du kan eksempelvis få indgraveret et navn, en dato, et citat eller noget helt fjerde. På alle vores armbånd er der mulighed for at få indgraveret op til 25 tegn. På vores halskæder er det muligt at få indgraveret op til 12 tegn. Det samme gælder vores helt nye signetringe hvor du også kan få indgraveret lige, det som du har lyst til.

 

Hvorfor skal jeg indgravere mit smykke?

Hvis der er en særlig historie forbundet med dit smykke, kan det være en idé at få lavet en indgravering. På den måde vil indgraveringen få en helt unik betydning for dit smykke. Giver du eksempelvis et Cuff Copenhagen smykke i gave, vil en indgravering være en meget unik og personlig tilføjelse fra dig til den, der modtager gaven.

Livets store begivenheder –  fra årsdage og bryllupper til konfirmation og fødselsdage  – fortjener noget særligt, og med et indgraveret smykke får din begivenhed netop en unik prik over I’et. Fejr eksempelvis gymnasieeleven til sommer med “student 2022” indgraveret på af et af vores flotte armbånd. 

 

Hvordan bestiller jeg indgraveringen i mit smykke?

Når du har valgt det armbånd eller halskæde, du ønsker at købe, finder du produktet "Indgravering" og tilføjer det til din indkøbskurv.

Efter du har bestilt dit smykke og indgraveringen, sender du os en mail med den ønskede indgravering tekst og om indgraveringen skal være på indersiden eller ydersiden af smykket. Husk at teksten at du maks kan få indgraveret 25 tegn og 12 tegn på halskædens vedhæng.

 

En indgravering koster 599 kroner – uanset hvor mange tegn.

 

Er leveringstiden den samme?

Det tager lidt længere tid at producere et smykke med indgravering. Typisk tager det os fire til fem dage at indgravere.

Det er altså ganske nemt at bestille en indgravering. Hvis du har et særligt ønske til din indgravering, fx et symbol, så kontakt os endelig. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne!

LEDER DU STADIG EFTER DET PERFEKTE SMYKKE?