Kurv
×

Ønsker du en personlig indgravering i dit smykke? Intet problem!

Hos Cuff Copenhagen designer og producerer vi blandt andet armbånd og halskæder, hvor det er muligt at få indgraveret en tekst eller et symbol. Du kan eksempelvis få indgraveret et navn, en dato, et citat eller noget helt fjerde. På alle vores armbånd er der mulighed for at få indgraveret op til 25 tegn på indersiden af armbåndet. På vores halskæder er det muligt at få indgraveret op til 12 tegn på bagsiden af vedhænget. Det samme gælder vores helt nye signetringe hvor du også kan få indgraveret lige, det som du har lyst til.

Hvorfor skal jeg indgravere mit smykke?
Hvis der er en særlig historie forbundet med dit smykke, kan det være en idé at få lavet en indgravering. På den måde vil indgraveringen få en helt unik betydning for dit smykke. Giver du eksempelvis et Cuff smykke i gave, vil en indgravering være en meget unik og personlig tilføjelse fra dig til den, der modtager gaven. Livets store begivenheder – fra årsdage og bryllupper til konfirmation og fødselsdage – fortjener noget særligt, og med et indgraveret smykke får din begivenhed netop en unik prik over I’et. Fejr eksempelvis gymnasieeleven med “student 2020” indgraveret på indersiden af et af vores armbånd.
Hvordan bestiller jeg indgraveringen i mit smykke?
Når du har klikket dig ind på det armbånd eller halskæde, du ønsker at købe, skriver du den ønskede tekst i feltet med overskriften "Indgravering". Når du klikker på “køb nu” vil der automatisk blive tilføjet indgravering til kurven. En indgravering koster 375 kroner – uanset hvor mange tegn.
Er leveringstiden den samme?
Det tager lidt længere tid at producere et smykke med indgravering. Typisk tager det os fire til fem dage at indgravere, men vi kan sagtens klare det på én dag mod et lille gebyr, hvis det er en hastesag. Vi har engang produceret et armbånd med indgravering og leveret det fra København til Aalborg på under to dage. Så alt er muligt! Det er altså ganske nemt at bestille en indgravering. Hvis du har et særligt ønske til din indgravering, fx et symbol, så kontakt os endelig. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne!
DA
DA

Select language

[[recommendation]]

DA