EN LANG HISTORIE, KORT FORTALT

Cuff Copenhagen blev startet, fordi vi ikke kunne finde noget, som levede op til vores krav. Derfor besluttede vi os for at lave vores eget.

Med en lille plade sølv, et lånt værksted og en idé i hovedet brugte vi flere dage på at skabe et sølvarmbånd, som vi selv gad at gå med. Cuff Copenhagen startede med kun fire sølvarmbånd, som stadig den dag i dag udgør fundamentet for hele vores forretning.

SHOP NU

Håndlavet i København

I modsætning til mange andre danske smykkebrands har vi valgt at producere i København for at opnå fuld kontrol samt den allerbedste kvalitet. Vi har ansat en af branchens bedste sølvsmede, der er uddannet hos Georg Jensen. Vi anvender sterlingsølv, der er den mest anvendte type sølv til smykker. Vores forgyldte smykker er forgyldt med 24 karat guld.

SHOP NU

IVÆRKSÆTTERI I EN GAMMEL SMYKKEBRANCHE

Missionen har hele tiden været at udfordre en støvet smykkebranche, hvor tingene altid er blevet gjort på samme måde. Vi har taget de stolte traditioner fra vores guldsmed og tilført vores egen kant og syn på, hvordan tingene skal være. Vi har stor respekt for, at du har lyst til at bruge din dyrebare tid på at læse dette, for det betyder meget for at komme ud med vores smykker, som vi ved, at der er mange, som leder efter.

SHOP NU