Kurv
×

For hvert solgt smykke donerer vi 12 kr. til Den Danske Naturfond. For de penge kan vi sammen sikre 1 kvadratmeter jord, hvor naturen får lov at udvikle sig på egne præmisser.
Det er en sag, vi gerne støtter hos Cuff Copenhagen. Vi kunne nemlig ikke eksistere uden naturens fineste materialer. Alle vores smykker udføres udelukkende i 925 sterling sølv, ligesom forgyldningen altid er i 24 karat guld.

Vi har netop været med til, at opkøbe nye naturområder i Mols Bjerge og Hammer Bakker. Det er et af de mest markante naturprojekter, der er gennemført i Danmark og det har vi været en del af ved hjælp af vores donationer. 

For hvert solgt smykke donerer vi 12dkk. til Den Danske Naturfond. For de penge kan vi sammen sikre 1 kvadratmeter jord, hvor naturen får lov at udvikle sig på egne præmisser!

Vores produktion 🔨
Vi håndlaver alle vores produkter lokalt i Danmark. Dermed kan vi med sikkerhed stå inde for, at vores kvalitet er af højeste karakter. Samtidigt kan vi garanterer at alle arbejdsvilkår er helt i top. Derfor producerer vi ikke i udlandet da det ville være langt sværre for os, at undersøge og opretholde den bedste kvalitet. Vi mener at lokal produktion er vigtigt i denne tid. Det er derfor med en stor glæde, at vi kan give tilbage til den danske natur. Når vi producerer i Danmark kan vi også skære al unødig transport og fragt fra udlandet fra. Vi er stolte over, at kunne sige at vi producerer i Danmark.
Levering med cykelbud inden for 4 timer 🚴🏼‍♀️
Vi er stolte over, at vi som en af de eneste smykkevirksomheder i Danmark, kan levere vores smykker cykelbud. Cykelbuddet kan leverer dine smykker i hele Københavnsområdet og du kan læse mere her. Når vi leverer med cykelbude er det 100% emissionsfri transport hvilket gør det til et vores vigtigste bæredygtige initiativer.
Genbruger overskydende materialer ♻
Det er vigtigt for os, at genbruge alle de materialer som vi kan. Derfor omsmelter vi det overskydende materialer som vi ikke bruger.
DA