Guiden til herre armbånd og smykker

Hos Cuff udbyder vi herre armbånd i høj kvalitet til overkommelige priser. Vi vil løbende udgive artikler, som kan hjælpe dig, når du er på udkig efter smykker. Hvad enten du er på udkig efter et nyt ur, et herre armbånd, ringe eller noget helt fjerde, så håber vi, at du vil blive inspireret til din næste tilføjelse i din stil.

Her kommer tre tips, vi anbefaler dig, når du skal overveje dit næste herre armbånd eller smykker.

1. Hold stilen simpel

Hvis du er i tvivl, er det bedst at holde dit valg helt simpelt. Hvis det er første gang, du skal købe smykker eller et herre armbånd, anbefaler vi, at du kigger på et stilrent og minimalistisk design, som ligger i et overkommeligt prisleje. Opnår du den forventede glæde ved at gå med armbåndet (eller anden form for smykker), kan du måske derfra sigte efter en højere prisklasse og mere specielt design, næste gang du vil købe smykker.

2. Match dine smykker med din stil

Den mest hyppige form for smykker hos mænd er metal armbånd. Det ser i de fleste tilfælde pænest ud, hvis du holder dig til én tone eller type metal. Her mener vi i forhold til, om det skal være guld, sølv, kobber eller noget helt fjerde. Dér anbefaler vi, at du holder dig til én type, når du skal vælge dit første og andet herre armbånd. Du kan læse mere om de forskellige typer metal lige her.

3. Smykkers betydning

Overvej betydningen af det smykke du overvejer at købe. Med det menes der, at du kan kigge på historien. Hvordan og hvor er det produceret og med hvilke materialer. Ligeledes bør du overveje, hvor meget dit smykke vil skille sig ud fra normerne? Dette kan tit virke pralende (flashy), så det bør man overveje, hvis det ikke er sådan, man ønsker at se ud. Med det sagt kan smykker og herre armbånd skabe entydighed og derved et unikt look. Du bør overveje betydningen og kontekst, så du kan vælge, hvad der passer til dig. Nogle kan godt lide en mere underspillet stil og andre det modsatte, og dette bør afspejle sig i dine valg af smykker for at fuldende dit look.

Hos Cuff er herre armbånd vores kerneprodukt, og vi har i høj grad forsøgt at gøre noget ud af de tre ovenstående ting. Vi udbyder simple herre armbånd af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi gør noget ud af at have en historie blandt alle vores armbånd. Cuff producerer i København ved dansk håndværk, og vores vision er at skabe et klassisk, elegant og tidsløst armbånd. Vores armbånd kan gå til ethvert udtryk! Vi håber på at kunne inspirere dig og dit look, uanset om det er armbånd, ur, halskæder, du i første omgang var på udkig efter.

Er du enig eller uenig? Fortæl os hvorfor her og stil os endelig spørgsmål til produkterne, såfremt de skulle opstå.


Example blog post
Example blog post
Example blog post