En lang historie, kort fortalt

Cuff Copenhagen blev startet, fordi vi ikke kunne finde noget, som levede op til vores krav. Derfor besluttede vi os for at lave vores eget.

Med en lille plade sølv, et lånt værksted og en idé i hovedet brugte vi flere dage på at skabe et sølvarmbånd, som vi selv gad at gå med. Cuff Copenhagen startede med kun fire sølvarmbånd, som stadig den dag i dag udgør fundamentet for hele vores forretning.

Stilfulde smykker til mænd og kvinder

Vi skaber enkle og elegante smykker, der passer godt til skiftende modetrends. Enkle smykker, der kan styles og personliggøres. Vi opfinder ikke det mest prangende smykke - i stedet skaber vi enkle, gennemarbejdede kvalitetssmykker, som du gerne vil bære igen og igen og give dig mange års fornøjelse.

Iværksætteri i en gammel smykkebranche

Missionen har hele tiden været at udfordre en støvet smykkebranche, hvor tingene altid er blevet gjort på samme måde. Vi har taget de stolte traditioner fra vores guldsmed og tilført vores egen kant og syn på, hvordan tingene skal være. Vi har stor respekt for, at du har lyst til at bruge din dyrebare tid på at læse dette, for det betyder meget for at komme ud med vores smykker, som vi ved, at der er mange, som leder efter

Armbånd

Shop Nu

Halskæder

Shop Nu

Ringe

Shop nu