Kurv
×

Cuff Community

Halskæden i CENTRUM

Halskæden i CENTRUM

Måske har du hørt om den. Måske har du ikke. CENTRUM er Danmarks mest aktuelle ungdomsserie. Sidste afsnit er ude, og vores hammerslåede halskæde udgør et symbol på de fire hovedpersoners fantastiske forår og sommer under Coronakrisen. Serien bliver med god grund sammenlignet med den norske serie SKAM, og bag står den kreative instruktør, Jonas Risvig. Vi er med dette interview glade for at give et indblik i instruktørens tanker bag serien, forholdet mellem ham selv og skuespillerne og meget mere.

Smykkedrenge vinder iværksætterlegat

Smykkedrenge vinder iværksætterlegat

Helt enkle håndlavede smykker i ægte guld og sølv, som er til at betale. Det er konceptet bag Cuff Copenhagen, som Gustav og Jonas driver ved siden af studierne i Digital Konceptudvikling og Design & Business.

Interview hos Dontt - part 2

Interview hos Dontt - part 2

Det hele er gået meget hurtigt, og vi er styrtende glade for den positive respons, vi har fået på vores hårde arbejde – både online men i særdeleshed også på messer, hvor vi har oplevet en meget stor interesse i vores håndlavede smykker. Det er fedt at mærke, at mange deler den samme interesse for ordentligt håndværk og god kvalitet som os.
Cuff Copenhagen under Covid19

Cuff Copenhagen under Covid19

Cuff Copenhagen vækster. Det lyder som en kliché, men der er virkelig sket meget de sidste par måneder. Vi har ikke kun udvidet sortimentet med vores nyeste kollektion, som vi har designet i samarbejde med Kristian Brandt. Vi har også fået nyt kontor i forbindelse med et iværksætterlegat, som vi har vundet. Vi har fået plads i et kontorfællesskab hos Stwentyfive, hvilket er en stor ting, at vi nu stolt kan sige, at vi har vores eget sted, som fungerer som en Cuff Copenhagens base.
Interview hos Dontt – part 1

Interview hos Dontt – part 1

Lad os starte med at introducere os selv. Vi hedder Gustav og Jonas, og sammen har vi stiftet smykkebrandet, Cuff. Vi har ansat en af branchens bedste sølvsmede, der har et værksted i København, hvor han håndlaver alle vores smykker.

Hvad er Cuff Community?

Hvad er Cuff Community?

Cuff Community er vores fællesskab, som du enten kan vælge at være en del af ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller købe et af vores smykker. Vi oplever, at mange synes, det er fedt, når de lige pludselig møder en person, der også har et smykke fra Cuff Copenhagen.
x

Danish