Rens og pleje af dine smykker

Smykker af guld og sølv kan holde i utroligt langt tid, hvis man sørger for at vedligeholde dem og passe godt på dem. Der er flere forskellige ting man skal tænke over, når det gælder rens og pleje af smykker, og i dette indlæg vil vi komme med en god guide til hvordan du kan sørge for at vedligeholde dine smykker, så du kan have glæde af dem i mange årtier.
Læs mere →

Gør din stil mere personlig med et armbånd i guld eller sølv

Uanset om du er helt besat af smykker, eller er meget afslappet, når det gælder din personlige stil, så er der ikke nogen tvivl om, at du kan tage din stil til det næste niveau med et simpelt armbånd i guld eller sølv. 

 

Måske føler du, at du ikke kan bære et smykke, eller måske har du set andre mænd gå med smykker og har derfor nu selv fået lyst til at eje et. Uanset hvad der er tilfældet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi vil nemlig i denne artikel gå lidt i dybden med hvorfor det kan være en meget god ide, at tilføje et armbånd i guld eller sølv til din stil.

Læs mere →

Din guide til accessories til mænd

Accessoires er en essentiel del af enhver mands garderobe, men på trods af det, så har mange af os ikke helt opdaget det endnu. Det at tilføje et simpelt og elegant smykke til dit outfit kan tage dit hverdags-outfit, eller fest-outfit, til et helt nyt niveau. Uanset om det er et diskret armbånd i sølv eller en elegant halskæde i guld, så bidrager det med en detalje, som udstråler stil og personlighed. Hvis du er usikker på om du kan gå med smykker, så har vi lavet denne guide, som forhåbentligt kan hjælpe dig.
Læs mere →

Mere end bare et smykke

Et smykke fra Cuff Copenhagen er ikke bare endnu et smykke, men et simpelt, unikt og stilfuld smykke. I modsætning til mange andre smykkebrands, producerer vi alle vores smykker i København for at opnå fuld kontrol samt den allerbedste kvalitet. Det er altafgørende for os, at vi har fuld kontrol og kan stå 100% inde for de smykker vi tilbyder. 
Læs mere →

Smykker - den perfekte studentergave

Det, at blive student, er noget helt specielt. Efter et helt liv med skole, lektier og eksamener er man pludseligt et fuldstændigt frit menneske. Man står med et langt liv foran sig, som man selv har ansvar for at forme og styre. Nogle vælger at tage ud på en lang rejse for at opleve verdenen, nogle tager på universitetet, andre starter virksomhed, og andre noget helt andet.

 

Der er altså ikke nogen tvivl om, at det er et vigtigt øjeblik i ens liv, når man bliver student. Derfor vil man naturligvis også gerne overraske studenten med en personlig og god gave, som kan minde studenten om dette øjeblik resten af hans eller hendes liv.

Men hvad skal man give i gave? Der er mange muligheder, men en ting der er helt sikkert er, at smykker altid har været og altid vil være en oplagt gave.

 

Hvis du overvejer om du skal give et smykke i gave til studenten, så kommer vi her med nogle gode grunde til hvorfor et smykke er en god gave.

Læs mere →
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5