Mere end bare et smykke

Et smykke fra Cuff Copenhagen er ikke bare endnu et smykke, men et simpelt, unikt og stilfuld smykke. I modsætning til mange andre smykkebrands, producerer vi alle vores smykker i København for at opnå fuld kontrol samt den allerbedste kvalitet. Det er altafgørende for os, at vi har fuld kontrol og kan stå 100% inde for de smykker vi tilbyder. 

Unikke, simple og stilfulde sølv- og guldsmykker

Vi har specialiseret os i at designe og producere simple og elegante smykker i guld og sølv, som er helt perfekte til både mænd og damer. Du vil finde et miks af poleret, hammerslået og halvpisket smykker, så du kan finde et, som vil se enestående ud i kombination med din stil.

Hvad betyder det at vores smykker er håndlavet i København? 

Smykkeproducenter er der desværre ikke mange tilbage af i Danmark. Branchen er flyttet væk fra Danmark og til de lande, hvor smykkeforhandlerne kan få produceret deres smykker så billigt som overhovedet muligt. Det giver naturligvis mening, at en virksomhed vil spare penge, men i denne situation betyder det, at de går på kompromis med kvalitet og materialer.


Her hos Cuff Copenhagen sætter vi en ære i at producere smykkerne i Danmark, og mener, at lokal produktion er vigtig - specielt i denne tid. Ikke nok med at vi støtter dansk produktion og dansk håndværk, så kan vi også skære al unødig transport og fragt fra. Det er både godt for dansk erhverv, samt for miljøet, da mange kg smykker ikke skal fragtes frem og tilbage fra den ene ende af jorden til den anden. Derudover kan vi også være helt sikre på, at vi kan garantere kvalitet af den højeste karakter, samt arbejdsvilkår der er helt i top.


Vi er stolte over, at kunne sige, at vi producerer i Danmark og er glade for, at du ville støtte os. 

Kundeservice og hurtig levering

Ud over, at sætte en stor ære i vores lokale produktion, så sætter vi også en ære i at give dig så god en kundeoplevelse som overhovedet muligt. Hvis du skulle have spørgsmål, eller bare noget du gerne vil vide mere om, så er du derfor også altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål. Derudover ved vi naturligvis også, at det er vigtigt, at du kan få glæde af dit smykke så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor sørger vi også for at sende smykkerne hjem til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Din(e) vare(r) vil blive leveret hjemme hos dig senest 1-4 hverdage efter du har placeret din bestilling.


Du kan kontakte os over telefon i hverdagene fra 09:30 til 15:00 på 22 10 15 05 eller sende en mail til info@cuffcph.dk, hvor vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentligt til at sende et dansk håndlavet smykke din vej.


Example blog post
Example blog post
Example blog post